Frederik Løchte nielsen er ny dansk landstræner
Frederik Løchte Nielsen er ny spillende kaptajn for Danmarks Davis Cup-hold. Foto: Morten Olsen.

Det er ikke en fyrring, men ønske om at prøve noget nyt.

Siden 2009 har Kenneth Carlsen stået i spidsen for dansk tennis i Davids-cup sammenhæng. Men nu er der kommet ønske om at skifte ud på posten, med den erfarne og aktiv spillende Frederik Løchte Nielsen.

Når Danmark d. 6-7 marts 2020 er det med Frederik som kaptajn, og det er en rolle som han tager godt imod.

Tiden er den rigtige nu!
”Tiden er rigtig, og jeg har sagt ja, fordi jeg føler, jeg kan gøre et godt arbejde. Det er en stor ære at være kaptajn for mit land. Davis Cup har altid været topprioritet for mig og kilde til mest glæde og de bedste tennisminder, så jeg glæder mig til at fortsætte på holdet i en ny rolle og forhåbentlig være med til at skabe nye gode tider for holdet og dansk tennis,” siger Frederik Løchte Nielsen.

Læs hele pressemeddelelsen fra DTF her