Det hele startede i de sene folkeskole år, hvor jeg meldte mig ind i den lille lokale tennisklub – sammen med en flok drenge fra klassen. Vi brugte de efterfølgende år på at spille mange timers tennis om ugen og jeg fik også taget en tennisuddannelse og hjalp til som tennistræner for de yngste.

Jeg husker stadigvæk min første turnering, og hvor imponeret jeg var over at deltage i kystmesterskaberne, HELT ude i Ishøj tennisklub. Der var stemning, rigtig mange mennesker og mine modstandere var alle klædt i det rigtige tøj og med de helt rigtige mærker i ketcher. Det er ingen hemmelighed at min tilgang til tennis var mindre prangende.

Det tog ikke længe, så havde jeg spillet de første kampe – og tabt meget stort!

Tennisviden er et site hvor jeg skriver bredt om tennis. Der vil være information om tennisudstyr, hvordan du kommer igang, hvordan du kommer videre fra begynder niveau til konkurrence spiller og meget andet.
Interesse og lysten til tennis eksisterer endnu, og jeg har spillet i division under DTF og er for nuværende på serie niveau i SLTU – og hygger mig med det.

Velkommen til tennisviden, et hygge site omkring tennis!

Henrik