Om tennisviden

Fra parkeringspladsen til divisions tennis – det her er stedet hvor jeg deler ud af min viden og erfaring med tennis.

Jeg hedder Henrik og har spillet tennis on and off i 20 år

De første minder jeg har fra min tennis, er ude på vores parkeringsplads, hvor der både var en stor væg, men også en mur i “net” højde som vi kunne spille over – imellem alle bilerne.

Men det hele startede rigtigt i de sene folkeskole år, hvor jeg meldte mig ind i den lille lokale tennisklub (Blåkilde tennis i Tåstrup) – sammen med en flok drenge fra klassen. Her brugte vi de efterfølgende år, på at spille mange timers tennis om ugen.

Gennem årene har jeg taget en træner uddannelse samt en DTF leder uddannelse og har været i bestyrelsen for Glostrup Tennis.

For tiden spiller jeg i Brøndby strand, hvor det bliver til lidt kampe på 1 holdet i 3 division.
Ud over at spille tennis, spiller jeg også padel, derfor vil du også kunne læse artikler  om det her på siden.

Klubber

Forskellige ketcherer

Hurtigste serv

Skader

“Min første seriøse turnering, var kyst mesterskaberne i Ishøj. Det var et kort og beskedent møde, med en seriøs turnering, hvor jeg var ude før jeg kunne nå at tælle til 0-6 / 0-6”

“Som ung lærte jeg hurtigt, at man ikke skal skue hunden på hårene i tennis – ældre spillere har bare så meget mere erfaring og kan meget mere”

Her på siden kan du læse mere om

Tennisviden er et sted hvor jeg skriver bredt om tennis. Der vil være information om tennisudstyr, hvordan du kommer igang, hvordan du kommer videre fra begynder niveau til konkurrence spiller og meget andet.

Du skal huske at når jeg kommer med anbefalinger, så er det ud fra min egen personlige holdning og erfaring, jeg vil altid anbefale dig at vende tingene med din træner, eller andres erfaringer i din klub.

Kontakt mig her

Siden her drives som en personlig blog, derfor er der ingen kontakt nummer eller adresse.
Benyt formularen her ved siden af hvis du vil i kontakt med mig.