Tennisudstyr til nybegynderen.

Det er ingen hemmelighed, at tennis godt kan være lidt af en udstyrssport. Tennistøj har i mange år været set som mode tøj, og den konstante udvikling i tennisketchere, gør at mange skifter med få års mellemrum.

Det betyder ikke at du som nybegynder, skal gå ud og investere en hulens masse penge på komplet nyt udstyr, tøj, tasker osv. Du kan komme igang for meget mindre.

Det du skal bruge for at komme igang med tennis.

 1. Du kan godt låne en tennisketcher helt i starten, men jeg anbefaler du hurtigst muligt får købt din egen. Læs min guide om tennisketcher til nybegynderen her
 2. Sports tøj, i fjernsynet er alle spillerne meget velklædte, har sponsor tøj på osv. Du kan sagtens slippe afsted med simpelt sportstøj.Klæd dig på efter vejret og hvor længe du skal være ude.
  – Sports t-shirt, der kan tage sig af sveden
  – Shorts og lange overtræksbukser
  – Et par sports strømper, gerne uden for hårde sygninger.
  – En jakke/trøje du kan tage på mens du varmer op, og hurtigt på efter du har spillet så du ikke bliver kold.
  – Tennissko, sammen med ketcherkøb er det virkelig et sted du bør bruge lidt penge. Et par gode tennissko i 800 – 1000,- kroners klassen, skal du nok forvente at få brug for. Skal du bare prøve tennis, kan du naturligvis godt bruge et par løbesko.
 3. Drikkedunk, det er vigtigt du husker at drikke vand imens du spiller.
 4. En kasket er rigtig god hvis du enten er meget korthåret, eller der er en varm sommerdag med høj sol fra en blå himmel
 5. Når du finder ud af at tennis er noget for dig, så er en rigtig tennistaske med plads til dine ketchere, sko og skiftetøj at foretrække.

Har du ikke det mest basale sportstøj selv, så er det bare med at komme ned i den lokale sportsbutik, eller bestille online hos Sportmaster fx.