Dansk Padel forbund har brug for din hjælp - 25/07/2024
DPF

Det er ingen hemmelighed at Danmark er et stort foreningsland hvor drivkraften kommer fra de mange frivillige mennesker. Det samme gør sig naturligvis gældende i Dansk Padel forbund (DPF) og som i alle andre foreningen har de brug for der kommer nye folk ind og hjælper til.

2 år med super udvikling i Danmark

Dansk Padel tennis har igennem de sidste 2 år haft en eksplosiv vækst i både antal af spillere med også antal baner, man er gået fra 20 baner til nu at have mere end 90 rundt om i landet. Denne udvikling har været året igennem af bl.a Dansk Padel Forbund (PDF) og de mange frivillige.

Nu rækker de hånden ud og beder om hjælp til at drive den fortsatte udviklingen af Dank Padel Tennis. De områder det pr. er behov for hjælp til er:

 • Marketing
  Her skal du hjælpe til med at skaffe sponsorer til de forskellige events, clinics og lignende. Har du et stort netværk eller bare stort gå på mod, så meld dig på banen her.
 • Kommunikation
  Hjemmeside, SoMe både Facebook og instagram – er det noget for dig og elsker du at skrive og lave billeder, så er dette hvor du kan bidrage mest
 • Turneringsudvalg
  Vil du være med at definere turneringer, afvikle, støtte og hjælpe så skal du helt klart melde dig på her
 • Ordens udvalg
  Her behandles der sager og processer der alle handle om forståelse for PDF regler og retningslinier.
 • Lov udvalg
  Vil du være med til at sætte rammerne for DPF regler og struktur, så er det her du kan gøre en stor forskel. Er du jurastudrende så vil du passe perfekt ind – men er naturligvis ikke et krav.

Læs mere om Padel tennis her

Hvis du ønsker at hjælpe til med udvikling af Dansk Padel Tennis, så skal du blot henvende dig via denne side og udfylde kontaktformularen