Tennissportens dag – tag ketcheren i hånden og slå til

Mens sneen og isen stadigvæk ligger rundt i Danmark, så er Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis ved at sætte de sidste krøller på årets begynder dag – tennissportens dag.

Tennissportens dag, er et koncept for dig der vil ud og prøve tennis for første gang. Der vil i de fleste danske klubber være åbne døre den dag, og der vil være engageret klubfolk til at tage imod dig. De vil være der for at vise dig hvad tennis kan som sport og social aktivitet.

Konceptet har til formål at få det voksne publikum ud på tennisbanerne og hjælpe dem igang med tennis og med mere motion i deres hver dag.

Tennissportens dag er samtidigt også muligheden for de danske klubber at vise hvad de tilbyder af hold, træning og aktiviteter. På den måde får de typisk flere medlemmer ind i klubberne.

Hvor finder jeg mere information

For mere information og et overblik over hvilke klubber der voksen intro i tennisklubberne Er du allerede sikker på at tennis er noget for dig, og søger information omkring valg af ketcher, så har jeg lavet en lille guide til valg af tennisketcher her